A PEDRÓ SÖRÖZŐ ÉS ÉTTEREM helyén 1992-ig egy régi, hagyományos felépítésű parasztház állt, gazdasági épülettel, és konyhakerttel. A nyitás után a régi házban kapott helyet a konyha, a söntéspult és az első vendéglátó hely is.

Éttermünk a nyitás után folyamatosan bővült. Az étterem részt 1996-ra 130 m2-es alapterületűre alakítottuk ki, majd a fedett teraszokkal 2002-re 280 m2-re növekedtünk. Az új termünk, a középső terasz átalakításával, melyet az évszaktól függetlenül tudunk használni, 2005-re készült el. Télen 200 fő, nyáron 250 fő részére vállaljuk baráti találkozók, esküvők és bálok megrendezését. A középső teraszon lehetőség van meghittebb családi események, pl.: házassági évfordulók, keresztelők, stb. megtartására is.

Páros vacsorához, vagy szűk családi ebédhez tudjuk ajánlani a kandalló sarkot. A tűz ropogása és melegsége, a kandalló közelsége meghittséget és békességet áraszt. Kint a téli szikrázó napsütés, bent a barátságos tűz, ahol jó lenni.

Baráti beszélgetésekre, sörözésekre nyáron nincs jobb hely, mint egy hűvös terasz, ahol billiárdozni is lehet, és a sportközvetítéseket is meg lehet nézni.

Péntek és szombat esténként zenével szórakoztatjuk kedves vendégeinket

A melegkonyhánk 1995-ben készült el. Könnyű reggelivel, finom ebéddel és tájjellegü vacsorával is tudunk szolgálni a hozzánk betérőknek. Ha valami meleg, vagy hideg finomságra vágyik, kérje étlapunkat; Az ínycsiklandozó ízek közül nem könnyű választani.

Minden jog fenntartva © 2015

Készítette: Lakos Gergely